• image
  • image
  • image
  • image
  • image

PROJECT OMSCHRIJVING

Bouwbedrijf Peter van Asch heeft na een aankoopadvies de woning volledig gerenoveerd waar de ruimte er was om duidelijk af te stemmen welke werkzaamheden zijn verantwoording waren en welke de onze. Hierdoor hebben wij de kosten overzichtelijk kunnen houden en waren we verzekerd van een kwalitatief goede verbouwing.

Uiteindelijk is het woonoppervlakte aanzienlijk vergroot en is de woning (jaren 50) volledig gemoderniseerd maar is dit niet ten koste gegaan aan het karakter en de originele details van het huis.

Peter zijn ervaring en hoge mate van kwaliteit maakt dat wij momenteel in een heerlijk en compleet huis wonen waar in de verbouwing voldoende rekening is gehouden met de wensen en ons budget tav. de toekomst en de plannen die er nog zijn.

  • Klant: Jennifer
  • Locatie: Duinweg, Soest
  • Jaar: 2017
  • Opdracht: Uitbouw